• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Zamena vodovodnih cevi

  Zamena vodovodnih cevi spada u hitne intervencije. Zamena vodovodnih cevi je potrebno uraditi kada primetite vlažan zid ili mokar zid, fleku na zidu koja se širi. To je znak da je došlo do pucanja vodovodne cevi u samom zidu kupatila ili kuhinje i da je potrebno brzo sanirati problem.

  Zamena vodovodnih cevi – Vodoinstalater Železnik

  Zamena vodovodnih ceviOdmah po pozivu klijenata koji nam se požale da imaju problema sa vodovodnim cevima, dolazimo na adresu da ustanovimo koje su razmere štete i da li je neophodna kompletna zamena vodovodnih cevi ili samo određena cev. Jedno od najčešćih pitanja kada je reč o zameni vodovodnih cevi, jeste to koliko ova intervencija može da traje vremenski. Sve zavisi od toga koliko je zahtevna intervencija i šta je konkretno potrebno obaviti. Međutim, našim angažmanom dobijate procenu za svaku kompleksniju intervenciju, koliko ona može da oduzme vremena, tako da ćete uvek biti u toku sa svim radovima i njihovim trajanjem. Zamena vodovodnih cevi je za naše vodoinstalatere rutinska intervencija koju obavljamo gotovo svakodnevno.

  Zamena cevi na celoj teritorji Železnika i okoline u terminima koji Vama odgovaraju je dostupna samo jednim pozivom našeg tima vodoinstalatera. Cilj nam je da Vam pružimo brzu i efikasnu uslugu na veoma visokom nivou. Zamena vodovodnih cevi se vrši u slučaju dotrajalosti cevovoda ili pucanja određene cevi u Vašem domu ili poslovnom prostoru. U slučaju da želite da se cevi prekontrolišu kako bi se utvrdilo njihovo stanje, vršimo i snimanje vodovodnih cevi svih profila kamerom a takođe radimo detekciju curenja vode. Zamenu vodovodnih cevi obavljamo profesionalno i nakon završetka intervencije ostavljamo uredan prostor za sobom. Na kvalitet cevi može uticati stvaranje korozije ili neki drugi faktori, ali kada posao prepustite iskusnim i kvalifikovanim vodoinstalaterima, nema razloga za brigu. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima.

  Zamenu vodovodnih cevi vršimo po najpovoljnijim cenama u gradu. Čim primetite da je nešto drugačije u vodi koja teče iz česme, drugačiju boju, miris ili ukus, obratite se nama. Možete nas angažovati putem kontakt telefona i servisa za hitne intervencije. Pucanje cevi može stvoriti poplavu i veću štetu u Vašem prostoru, zato je važno da imate kontakt telefon dežurnog vodoinstalatera. Garantujemo Vam dolazak na adresu u najkraćem vremenskom roku, a takođe dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button