• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Zamena ventila za vodu

  Zamena ventila za vodu je naša najučestalija usluga koju pružamo za fizička i pravna lica. Zamena ventila za vodu, zamena EK ventila, zamena glavnog ventila u kupatilu, zamena virble ventila, zamena vodovodnih cevi kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Ukoliko primetite da curi ventil, ne odlažite zamenu ventila, već nas odmah pozovite.

  Zamena ventila za vodu – Vodoinstalater Železnik

  Zamena ventila za voduZamena ventila za vodu se preporučuje uvek kada primetite da je funkcija ventila oslabila ili na njemu primetite neke promene. Ventil za vodu je najvažniji deo svakog vodovodnog sistema, a najviše je koristan u trenucima kada se dogodi neka nepredviđena situacija poput pucanja cevi i velikog mlaza vode koji ne možete da zaustavite ukoliko ventil nije ispravan. Zbog ovoga uvek naglašavamo važnost ventila za vodu i njegove redovne provere. Na njega se uvek možete osloniti pre nego što vodoinstalater stigne na adresu i popravi naprslu cev, dovoljno je da ga zavijete i na taj način privremeno sprečite dotok vode, a potom će se vodoinstalater pobrinuti za ostalo.

  Zamenu ventila za vodu obavljamo na celoj teritoriji Železnika i okoline i možete nas angažovati u svakom trenutku na neki od naših kontakt telefona. Na tržištu postoji veliki izbor različitih ventila, od oblika, boja i materijala od kog su napravljeni. Vodoinstalater će najbolje znati da Vam preporuči odgovarajući ventil za Vaš prostor. Svakako nas uvek možete pozvati ukoliko imate bilo kakvih pitanja, a mi ćemo Vam rado dati sve potrebne informacije. Ventili se lako menjaju kada tu intervenciju vrši kvalifikovani vodoinstalater, pa Vam nikako ne preporučujemo da sami pokušavate to da obavite jer možete izazvati nastanak mnogo veće štete, a samim tim i dodatnih troškova.

  Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i zamenu ventila za vodu vršimo po najpovoljnijim cenama u gradu. Primetićete da li je ventil za vodu ispravan pokušavanjem da ga zavijete, ukoliko pruža otpor, moguće je da je došlo do nekog zastoja usled dosta kamenca ili korozije. Takođe ako primetite kapljice vode oko ventila to je još jedan znak da nam se obratite. Garantujemo Vam brz dolazak na adresu i brzu efikasnu uslugu. Sve vodoinstalaterske usluge vršimo profesionalno i na najvišem nivou. Dajemo Vam račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button