• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Montaža bojlera

  Montaža bojlera se radi za bojlere svih dimenzija i kapaciteta. Montaža bojlera, servis bojlera, zamena bojlera kao i sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Montaža bojlera takođe uključuje i montažu kuhinjskog bojlera kao i montažu protočnog bojlera.

  Montaža bojlera – Vodoinstalater Železnik

  Montaža bojleraAko Vam je potrebna zamena starog bojlera za nov, opremate kupatilo ili kuhinju, a to uključuje i postavljanje bojlera, pozovite nas i izvršićemo montažu brzo i efikasno. Pozovite nas i zakažite uslugu u terminu koji Vama odgovara, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Montažu bojlera obavljamo svakodnevno na celoj teritoriji Železnika i okoline. Možda Vam se čini kao jednostavan posao, zaista i jeste tako, ali isključivo ako montažu vrši stručno lice. Nikako se ne preporučuje da sami pokušavate sa ovom intervencijom prateći instrukcije interneta ili laika koji tvrde da se montaža može obaviti bez vodoinstalatera. S obzirom da se radi o uređaju koji funkcioniše uz pomoć električne energije, nemojte rizikovati povrede koje mogu biti zaista opasne pokušajima samostalne montaže.

  Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima tako da nas možete angažovati i za uslugu montaže bojlera, ali i za sve ostale vodoinstalaterske usluge koje vršimo. Ukoliko dođe do kvara bojlera, pobrinućemo se da što pre otklonimo svaki problem kako biste nastavili sa neometanim korišćenjem ovog uređaja. Servis i montažu bojlera obavljaju kvalifikovani vodoinstalateri koji su Vam na usluzi svakog dana i u svako doba. Ukoliko obavljate kupovinu novog bojlera, tu smo za sva Vaša pitanja i konsultacije oko donošenja najboljeg izbora. Vršimo montažu svih vrsta bojlera, različitih dimenzija i zapremine. Nestručno montiran bojler može kasnije uticati na kvalitet rada samog bojlera, kao i na Vašu bezbednost, zato ovaj posao nemojte prepuštati bilo kome. Kvalifikovani i pouzdani vodoinstalateri su tu da Vam pruže profesionalnu uslugu i da odgovore na sva Vaša pitanja. O kakvoj god intervenciji da je reč, dajemo Vam račun i garanciju na kvalitet pružene usluge tako da možete biti apsolutno sigurni da su posao obavili iskusni majstori sa znanjem i iskustvom u radu.

  Montažu bojlera vršimo po najpovoljnijim cenama u gradu. Osim montaže, vršimo sve popravke, zamene delova, kao i intervenciju skidanja bojlera sa zida. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button