• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Vodoinstalaterske usluge

  Vodoinstalaterske usluge pružamo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Sve vodoinstalaterske usluge, odgušenje kanalizacije, snimanje cevi kamerom, zamena vodovodnih cevi, detekcija curenja vode, zamena ventila za vodu kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

  Vodoinstalaterske usluge – Vodoinstalater Železnik

  Vodoinstalaterske uslugeSve vodoinstalaterske usluge na jednom mestu i to na celoj teritoriji Beograda, možete angažovati jednim pozivom našeg tima vodoinstalatera. Nije pitanje da li će Vam nekada biti potreban vodoinstalater, već je samo pitanje kada će do toga doći. Ne moraju uvek biti u pitanju veliki kvarovi i problemi na vodovodnoj mreži, mi na Vašu adresu dolazimo bez obzira koliko se kvar činio sitnim. Nekada i od najsitnijeg problema kasnije može da se prouzrokuje veća šteta ukoliko se on zanemaruje. Zbog toga je naša preporuka da na prve naznake kvara ili promene u radu sa vodovodnim sistemom ili određenim sanitarijama, odmah pozovete vodoinstalatera.

  Vodoinstalaterske usluge obuhvataju širok spektar onoga što obavljamo, a to se ne odnosi samo na popravke već i na izvođenje svih vodoinstalaterskih radova, ukoliko se odlučite na izgradnju objekta koji mora da sadrži kanalizaciju. Sve vodoinstalaterske usluge obavljaju stručni i kvalifikovani vodoinstalateri sa bogatim iskustvom. Pružamo Vam profesionalnu i kvalitetnu uslugu, na najvišem nivou, po svetskim standardima. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Ne preporučujemo da sami pokušavate sa popravkom bilo kakvog kvara jer nestručnim rukovanjem može da se stvori mnogo veća šteta, a samim tim i veći nepredviđeni troškovi. Servis za hitne intervencije je uvek dostupan, a mi ćemo nakon poziva doći na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku.

  Vodoinstalaterske usluge vršimo po najpovoljnijim cenama u gradu. Sve što Vam je potrebno od odgušenja kanalizacije, snimanja cevi kamerom, postavljanje i zamena vodovodnih cevi, ugradnja sanitarija, montaža bojlera i servis bojlera pa do svih ostalih usluga koje se nalaze u ovoj kategoriji, dobijate kod nas. Uvek nam se možete obratiti ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili ponudu za poslovnu saradnju. Poštujemo sve rokove predviđene za završetak radova i profesionalno se odnosimo prema poslu. Nakon svake intervencije Vam dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button