• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Zamena slavine

  Zamena slavine je još jedna od usluga koju pružamo sedam dana u nedelji. Zamena slavine, zamena česme, zamena tuš baterije, zamena ventila za vodu kao i sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena slavine takođe podrazumeva i njihovu popravku, zamenu prebacivača, filtera, gumica…

  Zamena slavine – Vodoinstalater Železnik

  Zamena slavineZamenu slavine vršimo na celoj teritoriji Železnika i okoline, svakog dana, po najpovoljnijim cenama. Nudimo Vam brzu i profesionalnu uslugu bez obzira o kakvoj intervenciji je reč. Sve popravke vrše naši kvalifikovani i stručni vodoinstalateri sa ogromnim iskustvom. Zamena slavine je vrlo jednostavan proces intervenisanja, međutim isključivo ako to obavlja stručno lice. Ne preporučujemo Vam da sami pokušavate sa zamenom slavine jer na taj način može da se prouzrokuje veća šteta, samim tim i finansijski troškovi. Ukoliko se slavina ne postavi pravilno, vrlo brzo može doći do ponovonog intervenisanja, zato treba voditi računa kome prepuštate da to obavi. Mi Vam nakon svake intervencije dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge, tako da možete biti apsolutno sigurni da je popravku izvršilo profesionalno lice.

  Pozovite nas i raspitajte se o svemu što Vas interesuje a odnosi se na pružanje vodoinstalaterskih usluga. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i sve intervencije obavljamo po najpovoljnijim cenama. Specijalizovani smo za hitne intervencije tako da nas možete pozvati u bilo koje doba dana ili noći kada je neophodan brz dolazak na adresu i brzo rešenje problema. Na tržištu postoji veliki izbor slavina, od oblika, dimenzija, boja, tu smo da Vam pomognemo u odabiru ukoliko su Vam potrebne konsultacije. Vršimo zamenu slavine, česme, baterije, gumice, ventila i svega što će omogućiti apsolutnu funkcionalnost i obezbediti normalan protok vode. Čim primetite određene probleme sa slavinom, koji se mogu javiti kao curenje ili kapanje vode, pozovite nas da se pobrinemo za to.

  Sve vrste vodoinstalaterskih usluga vršimo na najvišem nivou, po svetskim standardima. Ukoliko želite da opremite privatni ili poslovni prostor, vršimo ugradnju sanitarija. Za svaku intervenciju koristimo najsavremeniju opremu zahvaljujući kojoj Vam pružamo kvalitet i sigurnost u daljem korišćenju. Uštedite sebi vreme i novac angažovanjem tima stručnih vodoinstalatera u Železniku. Dostupni smo 24h, svakog radnog dana, tokom cele nedelje. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button