• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Snimanje cevi kamerom

  Snimanje cevi kamerom je najbolji način lociranja problema u kanalizacionim cevima. Za snimanje cevi kamerom, odgušenje kanalizacije, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Snimanje cevi kamerom se radi najmodernijom opremom, kamerama visoke rezolucije koje dopiru do svih uglova cevi i vide i najmanje naprsnuće ili blokadu u cevi.

  Snimanje cevi kamerom – Vodoinstalater Železnik

  Snimanje cevi kameromAko imate problema sa cevima, a ne možete sami da utvrdite o čemu se tačno radi, pozovite nas i pobrinućemo se da otkrijemo gde se problem nalazi, kao i za njegovu eliminaciju. Kanalizacione cevi su ubedljivo među najkomplikovanijim kvarovima zbog rizika koji nose sa sobom u slučaju zagušenja, pucanja ili naprsnuća. Ako se ne reaguje na vreme, loša cev je potencijalni uzročnik nastanka izlivanja fekalnih voda u Vašem domu ili poslovnom prostoru, a za posledicu može imati i oštećenja u susednom stanu, odnosno prostorijama. Kako biste utvrdili ispravnost i kvalitet cevi u Vašem prostoru, kontaktirajte nas da obavimo snimanje cevi kamerom jer se na ovaj način mogu najbolje utvrditi neki od kvarova u celom sistemu.

  Snimanje cevi obavljamo na celoj teritoriji Železnika i okoline, svakodnevno. Jednim pozivom obezbedite sebi proveru kompletnog kanalizacionog sistema, odnosno stanja u kojem se cevi nalaze. Ova metoda snimanja cevi kamerom se pokazala kao najpouzdanija za detaljno utvrđivanje unutrašnjosti cevi. S obzirom na to da je tehnologija znatno napredovala i u domenu vodoinstalaterskih usluga, za intervencije ovog tipa koristimo najbolju opremu, kao i kamere visoke rezolucije koje mogu dopreti do najdaljih uglova cevi. Na ovaj način detektujemo o čemu je konkretno reč i možemo da pređemo na etapu uklanjanja sporne cevi, odnosno započeti intervenciju zamene kanalizacione cevi. Ako je neka cev naprsla ili dotrajala, kamera će to registrovati. Čitava operacija se nadgleda putem monitora, odnosno kompjuterskim nadzorom dok se kamera kreće kroz kanalizacionu cev, a stručni i kvalifikovani vodoinstalateri su obučeni da ovaj posao obave na najvišem nivou, po svetskim standardima.

  S obzirom da se kod nekih cevi razlikuje poprečni presek kao i sistem ugradnje, iskusan vodoinstalater će znati kako da najbolje obavi posao. Snimanje cevi kamerom obavljamo za pravna i fizička lica po najpovoljnijim cenama. Nudimo Vam profesionalnu, pouzdanu i temeljnu uslugu kada je reč o svim vodoinstalaterskim intervencijama. Dajemo Vam račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Možete nas kontaktirati u svakom trenutku, dostupni smo 24h dnevno, svakog dana, tokom cele godine, kao i za vreme praznika.

  Call Now Button