• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Hitne intervencije

  Hitne intervencije su sastavni deo našeg posla. Za sve hitne intervencije i vodoinstalaterske usluge dežurni vodoinstalater je dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. U hitne intervencije najčešće spada odgušenje kanalizacije, zamena ventila za vodu, zamena vodovodnih cevi, curenje vode, pad bojlera sa zida…

  Hitne intervencije – Vodoinstalater Železnik

  Hitne intervencijePružanje vodoinstalaterskih usluga je naša specijalnost i na raspolaganju smo Vam svakog dana u bilo koje doba. Hitne intervencije ne biraju vreme ni mesto, a jedino što je tada važno, jeste da se reaguje brzo kako bi se šteta svela na minimum. Ovo se odnosi na situacije gde dođe do pucanja cevi i ukoliko vodoinstalater ne stigne što pre na datu adresu, šteta može da se proširi i na susedni stan ili prostoriju. Stručni tim vodoinstalatera je specijalizovan upravo za ovaj tip posla i garantujemo Vam brz dolazak na adresu. Servis za hitne intervencije je otvoren u svakom trenutku i u bilo koje doba dana i noći možete računati na našu podršku i spremnost da izađemo na teren.

  Vodoinstalaterske intervencije vršimo na celoj teritoriji Železnika i okoline, pa gde god da se nalazite na adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Pored pucanja cevi, ono što se još smatra hitnim intervencijama jeste kvar bojlera, zagušena kanalizacija, nemogućnost korišćenja sudopere i svega onoga što sprečava da obavljate normalne svakodnevne funkcije u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Sve vodoinstalaterske usluge vršimo za pravna i fizička lica po najpovoljnijim cenama. Za svaku od intervencija koristimo najsavremeniju opremu kako bismo što pre otklonili kvar bez obzira na to koliko je situacija kompleksna.

  Izvođenje vodoinstalaterskih radova vršimo na najvišem nivou po svetskim standardima. Naši vodoinstalateri su kvalifikovani i obučeni za rad u svim okolnostima i odlično znaju da se snalaze u nepredviđenim situacijama s obzirom na bogato iskustvo koje poseduju. Nakon što završimo sa intervencijom, dajemo Vam račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Cilj nam je da Vam pružimo najkvalitetniju uslugu i ostvarimo uspešnu saradnju na obostrano zadovoljstvo. Zbog toga hitne intervencije obavljamo svakodnevno i u svim situacijama garantujemo uspešnost. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button