• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Servis bojlera

  Servis bojlera radimo za bojlere svih modela i proizvođača. Za servis bojlera, montaža bojlera, zamena grejača na bojleru, čišćenje bojlera od kamenca, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Servis bojlera podrazumeva i servis protočnih bojlera kao i servis kuhinjskog bojlera.

  Servis bojlera – Vodoinstalater Železnik

  Servis bojleraBojler je jedan od najneophodnijih uređaja današnjice i veoma je važno da u svakom trenutku bude funkcionalan. Topla voda je uvek potrebna, a ukoliko bojler ne može da je zagreje ili je za zagrevanje potrebno dosta vremena, samim tim primećujete i da su računi za električnu energiju mnogo veći, to je jedan od znakova da nešto nije kako treba. Brzom intervencijom vodoinsalatera, na vreme ćete otkriti šta je uzrok lošeg rada bojlera, ali ćete i uštedeti novac koji bi odlazio na račune za vodu ili struju. Važno je obratiti se kvalifikovanom vodoinstalateru jer servis bojlera ne treba da obavlja nestručno lice. Takođe Vam ne preporučujemo da sami pokušavate da utvrdite gde je došlo do kvara, kao i njegovo uklanjanje jer rizikujete da zadobijete ozbiljne povrede s obzirom da je reč o uređaju koje radi uz pomoć električne energije.

  Popravka boljera se radi svakodnevno na celoj teritoriji Železnika i okoline. Nudimo Vam profesionalno i pouzdano servisiranje, sve što je potrebno jeste da nas pozovete, a mi ćemo na Vašu adresu doći u najkraćem vremenskom roku. Postoji više potencijalnih kvarova koji se mogu javiti u radu bojlera, neki od njih su prouzrokovani taloženjem kamenca, zahvatanjem korozije, a nekada jednostavno dođe do dotrajalosti bojlera nakon više godina rada. Najopasniji kvar je definitivno sprovođenje struje iz bojlera, kroz vodu, zbog toga morate biti obazrivi i isključivati bojler prilikom tuširanja i svakog dužeg korišćenja. Pozovite nas i saopštite o čemu je reč, naše telefonske linije su otvorene 24h, posebno kada su u pitanju hitne intervencije.

  Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i servis bojlera obavljamo po najpovoljnijim cenama u gradu. Vršimo zamenu termostata na bojleru, zamenu grejača, zamenu instalacija u bojleru, zamenu sigurnosnog ventila, čišćenje bojlera od kamenca i sve ostalo što može da ometa njegovu funkciju. Dajemo Vam račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button