• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Detekcija curenja vode

  Detekcija curenja vode specijalnim termalnim kamerama detektuje curenje vode iz vodovodnih cevi. Detekcija curenja vode, snimanje vodovodnih cevi, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Vršimo lociranje curenja vode u zidu, u zemlji kao i na nivou cele zgrade.

  Detekcija curenja vode – Vodoinstalater Železnik

  Detekcija curenja vodeNudimo Vam brzu, efikasnu i profesionalnu uslugu u svako doba dana i noći. Jedan poziv je dovoljan i na Vašu adresu dolazimo sa svom neophodnom opremom kako bismo što pre rešili nastali problem. Kada voda curi, nikako ne treba pokušavati sami da otrkijete uzrok ili pokušate sa intervencijom. Pozovite nas i sprečite veća oštećenja usled neadekvatnog intervenisanja. Detekciju vode obavljaju kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom u radu i neophodnim kvalifikacijama. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima na celoj teritoriji Železnika i okoline. Ukoliko do sada niste imali prilike da koristite naše usluge, uverite se u najbolji odnos cene i kvaliteta.

  Detekcija curenja vode termalnim kamerama je metoda kojom do detalja možemo proceniti stanje cevi i detektovati tačno mesto problema. Vrlo često se pojave signali koji ukazuju na to da je došlo do curenja vode u zidu, odnosno, da se kao posledica curenja vode pojavila vlaga na zidu ili buđ. Tada je važno što pre pozvati vodoinstalatera koji će brzim dolaskom utvrditi o čemu je reč i pobrinuti se za što bržu sanaciju. Tu smo da Vam pružimo uslugu na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima. Da bismo u tome uspeli, koristimo najsavremeniju i najkvalitetniju opremu koja se može naći na tržištu. Snimanje cevi termalnom kamerom se ne mora vršiti samo onda kada je neophodno detektovati curenje vode, već i onda kada želite da proverite stanje cevi u stambenom ili poslovnom prostoru.

  Kod nas dobijate najbolji odnos cene i kvaliteta, pa je tako i detekcija curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu moguća ukoliko odaberete naš tim vodoinstalatera. Vršimo detekciju curenja vode bez obijanja zida. Na raspolaganju smo Vam u svakom trenutku, što je veoma važno kada su u pitanju hitne intervencije. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button