• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Popravka vodokotlića

  Popravka vodokotlića je još jedna od svakodnevnih intervencija koje pružamo za fizička i pravna lica. Ukoliko vam curi vodokotlić, popravka vodokotlića, montaža vodokotlića, popravka monobloka, popravka ugradnog monobloka, zamena plovka na vodokotliću i sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Popravka vodokotlića podrazumeva i zamenu delova, zamenu vodokotlića kao i njegovo premeštanje po potrebi.

  Popravka vodokotlića – Vodoinstalater Železnik

  Popravka vodokotlićaIako možda deluje jednostavan, vodokotlić se sastoji od više delova koji moraju biti ispravni kako bi njegova funkcionalnost bila potpuna. U slučaju da jedan deo otkaže sa radom, vodokotlić gubi svoju funkciju, a samim tim može da utiče i na neke druge neprijatnosti kao što su curenje vode i veće račune za komunalne usluge. Uglavnom klijenti odmah reaguju kada primete da vodokotlić ne radi kako treba ili da je došlo do slabog pritiska vode u njemu. Kako ne biste nagađali o čemu je tačno reč, pozovite vodoinstalatera koji će odmah utvrditi šta je uzrok problema i obaviti njegovu popravku.

  Popravku vodokotlića vršimo na celoj teritoriji Železnika i okoline u svakom trenutku. Retko kada se dogodi da vodokotlić utiče na stvaranje poplave u kupatilu, ali postoji rizik i od toga ukoliko se vodoinstalater ne pozove na vreme. Crevo vodokotlića takođe može da propušta vodu na nekim delovima usled dotrajalosti ili drugih faktora koji utiču na njegovu postojanost, ali je njegova zamena jednostavna i brza. Vodokotlić nema dug rok trajanja što ni ne čudi s obzirom na njegovu čestu svakodnevnu upotrebu. Međutim zašto biste kupovali nov vodokotlić i izlagali se bespotrebnim troškovima, ako postojeći može da se popravi bez ikakvih problema. Pozovite nas da se pobrinemo za popravku vodokotlića i produžimo njegov vek trajanja.

  Iskusan vodoinstalater će prepoznati da li je u pitanju plovak vodokotlića, zvono, nivo vode ili nešto drugo što mora da se podesi kako bi se vratila njegova funkcija. Za ovu intervenciju najčešće nije potrebno previše vremena, pozovite nas i na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i popravku vodokotlića obavljamo po najpovoljnijim cenama. Dajemo Vam račun i garanciju na kvalitet pružene usluge, o kakvoj god intervenciji da je reč. Vršimo sve vrste vodoinstalaterskih usluga i izvođenje vodoinstalaterskih radova u svim gradskim opštinama. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button